Kundecases

TagGruppen fortæller hvordan Ordrestyring letter og effektiviserer hverdagen

667 visninger
#endnubedreoverblik #osmedordrestyring #medospårejsen

Michael Albér, ejer af TagGruppen, fortæller hvordan Ordrestyring.dk letter og effektiviserer hverdagen for både ham og hans medarbejdere, og hvordan systemet giver mulighed for integrationer til bl.a. e-conomic og Skyhost.

TagGruppen er et mellemstort tagdækkerfirma med mere end 15 år i branchen, og en kundekreds der tæller både private, erhverv og det offentlige. De startede i 1999, er i dag 14 ansatte og har to afdelinger i henholdsvis Søborg og Køge. ​Alle medarbejdere er faguddannede folk med en bred viden og stor erfaring inden for tagarbejde, hvilket er med til at sikre en høj kvalitet. Firmaet har blandt andet været finalister 2014, 2015 & 2016 som årets tagdækkerfirma.

Ordrestyring laver timesagsstyring til håndværkerer, giver overblik over både ordrer og økonomi. Ordrestyring blev grundlagt i 2011 og har i dag mere end 13.000 daglige brugere.

Med Ordrestyring får du:
Overblik over alle igangværende ordrer
Nøjagtigt time- og materialeforbrug på hver enkelt opgave
Fakturering uden tab
Applikation til time- og materialeregistrering, kvalitetssikring og dokumentation
Økonomisk overblik over forretningen - og faktura overføres automatisk til økonomisystem
Webshop med neutralt overblik over dine grossisters priser
Mulighed for at integrere til relevante IT-værktøjer

Se mere på www.ordrestyring.dk


Hej! Jeg er Martin fra Ordrestyring.
Vi er i dag hos TagGruppen for at besøge Michael.
Michael var Ordrestyrings første tagdækker. Så lad os gå ind og besøge ham.
Hva' så Michael! Hej Martin!
Godt at se dig! Kom her du gamle
Hej! Alt vel?
Ja, det går godt.

Tak for sidst.
Ja selv tak. Det var rigtig hyggeligt.


Jamen vi mødtes på Teknologisk Institut i Taastrup for rigtig mange år siden, hvor vi var helt nye. Og vi har været med fra starten af.Og det er det bedste valg, vi har foretaget.
Michael er jo et tagfirma, så det var lidt atypisk for os, og den måde de bruger systemet på er lidt anderledes. Men det viser jo bare, at vores system er agilt. Der er ikke noget, der er rigtigt og forkert. Michael bruger det lidt anderledes, end fx en vvs'er eller elektriker ville. Men de bruger det optimalt, og måler på alle de parametre, de skal. Og ved lige præcis "hvad er det for nogle sager, som giver overskud?". Så det er lønsomt for begge parter. Og det er jo det, som det skal være.
Vi kommer med forslag til ændringer, som de tager til efterretning og sådan nogle ting.
Ja. Vi er jo kun så gode, som vores kunder er.
Jeg hedder Michael Albér, er 49 år og har TagGruppen og har haft det siden 1999. Vi har 14 ansatte og laver primært tagopgaver på Sjælland.
Vi havde en udfordring inden vi fik Ordrestyring, og det var med timesedler og registrering og alle de her ting, men den er også væk, efter at vi har fået Ordrestyring. Og vi har prøvet 2-3 andre produkter, inden vi valgte Ordrestyring, og det er helt klart det bedste.

Ordrestyring er det system, som vi bruger, der implementerer… vi laver et tilbud i Ordrestyring. Så svarer kunden tilbage, at de bekræfter tilbuddet, og når de har bekræftet tilbuddet, så trykker vi to museklik, så bliver det lavet om til en ordre… konverteret til en ordre, og så ligger det inde i vores ordrer. Og så bliver svendene sendt ud på det. Og til sidst så laver vi to museklik igen, og så har vi sendt en faktura.

Jeg kan jo se, at jeg får mere tid til de opgaver, jeg skal gøre... med at køre ud på pladserne, ud og måle op og give tilbud. Hvor jeg havde meget mere administrativt arbejde førhen.

Fakturaerne kommer direkte ind i Ordrestyring fra vores grossist af, så jeg kan se dag for dag, time for time, hvor vi ligger henne med dækningsbidraget.

Vi har lavet forskellige skemaer… kvalitetssikring og tjek op. Når vi er færdige, når vi lukker en ordre, så kan vi ikke lukke ordren - mine medarbejdere kan ikke lukke ordren, før de har gået igennem et kontrolskema.

Vi har lige fået en ny medarbejder, der hedder Nicolaj. Han har været her en uge, og efter en time, var han fuldt integreret med, hvordan Ordrestyring virkede.

Det er mere effektivt, for vi viser jo også kunderne på vores app og på vores iPads, når vi står derude med fotodokumentation, hvordan tingene så ud, og hvis de har haft en skade, så tager vi billede af skaden til forsikringsselskabet… kan sende det videre til kunderne.

Vi bruger Ordrestyring sammen med e-conomic, som er vores økonomiprogram. Det fungerer rigtig, rigtig godt! Og vi har også fået implementeret Skyhost, hvor vi har trackere i alle vores biler, så vi kan se, hvor de er.

Jeg vil helt klart anbefale Ordrestyring, både til små virksomheder og til store virksomheder. Jeg har kammerater og bekendte, som jeg har anbefalet det til, og der er nogle der er to, og en anden af mine kammerater har 50 medarbejdere… så jeg kan varmt anbefale det, for de bruger det dagligt.