Kundecases

H.K. Entreprise fortæller om fordelene ved god timesagsstyring | Ordrestyring.dk

1.102 visninger
Hør ejer og direktør i H. K. Entreprise, Hjalte Kjems, fortælle hvordan de bruger Ordrestyring.dk i entreprenørfirmaet til at holde styr på sager og arbejdet med underleverandører.

Hjalte Kjems startede HK-Byg som et tømrerfirma tilbage i 1998. I 2005 blev firmaet omorganiseret til entreprenørfirma og ændrede navn til HK Entreprise. I dag har virksomheden 20-25 fastansatte og udfører total-, hoved- og fagentrepriser. Kunderne omfatter både offentlige og private virksomheder, ejendomme, skoler, boliger, sportshaller, klubhuse og ældrecentre. HK Entreprise kan tage sig af hele processen: Fra planlægning af opgavens omfang og udformning til selve byggeriets udførelse, for til slut at aflevere byggeriet indenfor den aftalte tidsplan og til den aftalte pris. Virksomheden er medlem af Byggeriets Arbejdsgivere, Gentofte Håndværkerforening og Byg Garanti, og de er AAA-rated hos Soliditet A/S.

Ordrestyring laver timesagsstyring til håndværkerer, giver overblik over både ordrer og økonomi. Ordrestyring blev grundlagt i 2011 og har i dag mere end 10.000 brugere.

Med Ordrestyring får du:
Overblik over alle igangværende ordrer
Nøjagtigt time- og materialeforbrug på hver enkelt opgave
Fakturering uden tab
Applikation til time- og materialeregistrering, kvalitetssikring og dokumentation
Økonomisk overblik over forretningen - og faktura overføres automatisk til økonomisystem
Webshop med neutralt overblik over dine grossisters priser
Mulighed for at integrere til relevante IT-værktøjer

Se mere på http://www.ordrestyring.dk