Vælg kategori

Customer Success

Vi leder efter en Customer Success Manager!

77 visninger
7. oktober 2020

Du skal sende os dit CV og en ansøgning som video!! Enten via WeTransfer, eller som link via Dropbox eller Google Drive.


Send venligst din ansøgning på The Hub

Er du god til at kommunikere med mennesker, og mestrer du at lære fra dig? Så er det muligvis dig vi mangler hos Ordrestyring.dk

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Arbejdssted: København Ø


Hvem er vi?

Ordrestyring.dk er en IT-virksomhed i vækst.

Vi leverer danmark bedste online ordrestyring platform til håndværkere, der gør deres hverdag lettere ved at digitalisere og effektivisere deres arbejdsprocesser. Vi er markedsledende med mere end 20.000 daglige brugere, og ser frem mod et rigtig spændende 2021.


Din profil

Som en del af vores customer succes teamet, er din fornemmeste opgave at sørge for, at vores kunder succesfuldt kommer i gang med brugen af vores platform. De fleste opstartskursus foregår online, derfor forventer vi at du er teknisk tryg ved at kommunikere via webcam og telefon, samt formår at imødekomme vores kunder inden for forskellige faggrupper.

Da du kan komme ud for at skulle ud og besøge nogle af vores kunder, eller afholde fysiske kurser er det nødvendigt at du har kørekort.

Derudover skal du have en naturlig lyst og evne til at lære fra dig - kunne afkode kundens behov og tilpasse din service derefter. For at få succes i jobbet er det afgørende, at du tager ansvar for dine opgaver, og har en positiv tilgang til dem. Og så vil det være en stor fordel både for dig og os, hvis du er lærenem ift. digitale systemer, og har kendskab til det administrative arbejde i en håndværkers dagligdag. Det er ligeledes en fordel, hvis du har erfaring med afholdelse af webinar og kursus. 

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indebære:

  • Online onboarding af nye kunder til Ordrestyring platformen

  • Opfølgning med kunderne indtil de er habile brugere af det nye system

  • Afholdelse af webinarer og kursus. Både online og fysiske

  • Løbende supportering af kunder

  • Være talerør ift. kundernes feedback på systemet

  • Ad hoc opgaver som måtte opstå i forbindelse med hjælp til vores support afdeling

Du skal kunne arbejde selvstændigt, men vil ikke være alene - da du indgår i vores customer succes team sammen med 3 andre super dygtige kollegaer. Opgaverne vil primært ligge i tidsrummet i mellem kl 08-17. 


Hvad tilbyder vi?

Stillingen er et barselsvikariat frem til d.31.12-2021 med løn efter kvalifikationer. Vi har kontor på Østerbro med gode muligheder for at benytte offentlig transport. Derudover kan vi tilbyde pensionsordning, sundhedsforsikring og frokostordning.

Oven i hatten får du 32 skønne kollegaer, der brænder for hver deres felt. Vi er et relativt ungt team med en flad struktur, en uformel omgangstone og et stærkt fællesskab.


Kunne det lyde som dig, vi søger?

Så skal du optage en video med en kort præsentation af dig selv og sende den til os via WeTransfer eller via en dropbox eller google drive link.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte vores team lead Heidi på 70273525.

Vi afholder løbende samtaler, og ansætter når den rette kandidat er fundet – så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!